E-pošta info@nepremicnine-kocevje.si
Telefon NEPREMIČNINE KOČEVJE d.o.o.

Varen nakup in prodaja nepremičnin

Veseli nas, da se pri odločitvi posredovanja vaše nepremičnine na nepremičninski trg, zanimate za storitve našega podjetja. Z izbiro nepremičninskega podjetja NEPREMIČNINE KOČEVJE d.o.o. si boste prihranili veliko časa in truda pri nakupu-prodaji, oziroma najemu-oddaji vaše nepremičnine, kakor tudi pri vseh ostalih transakcijah v zvezi z vašo nepremičnino.

V smislu čim hitrejšega odziva našega podjetja na vaše želje, oziroma vprašanja glede nepremičninskega posredovanja vaše nepremičnine smo za vas pripravili on-line ponudbeni obrazec, katerega prosim izpolnite in nam ga posredujte. V najkrajšem možnem času bomo z vami vzpostavili stik ter vam predstavili naše storitve, oziroma se bomo dogovorili za sestanek v naših poslovnih prostorih.

Verjamemo, da ni pomembno izgubljati besed okoli dejstva, da ste vi za nas najpomembnejši, ter da vam bomo natančno prisluhnili pri uresničevanju vaših želja tako pri prodaji, nakupu, oddaji oziroma najemu hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne, lokala ipd.

Prodaja in nakup nepremičnine zahtevata poznavanje zakonov ter strokovno in profesionalno znanje, zato vas bomo pri izvedbi nepremičninskega posla vodili po korakih od samega začetka, to je svetovanja pri financiranju nepremičnine, finančnih transakcij pri plačilu nepremičnine, pomoči pri izpolnjevanju davčnih obrazcev, overitev pogodb pri notarju, primopredaje nepremičnine itd. in morebitnega vpisa nepremičnine v zemljiško knjigo kot novega lastnika.

Posredovanje v prometu z nepremičninami ni samo zagotavljanje stikov med prodajalci in kupci nepremičnin. Je zlasti in predvsem skrb za pravno varnost nepremičninskega prometa.

Zakaj izbrati podjetje nepremičnine kočevje d.o.o. pri nepremičninskemu posredovanju?

Pri sami prodaji ali nakupu nepremičnin imate na voljo zgolj dve možnosti in sicer:

  1. nepremičnino lahko prodajate na trgu nepremičnin sami
  2. pri prodaji se poslužite posredništva ene izmed nepremičninskih družb

Prva opcija je v današnjem času pogojena z velikimi tveganji, saj pri samem pravnem poslu najverjetneje ne posedujete dovolj znanja o različnih zakonih, ki se navezujejo na promet nepremičnin v RS in vas v povezavi s tem lahko stane določena nevednost celega premoženja. Poleg tega vam bo vzelo to kar precej časa (ogledi,telefonski razgovori, preverjanje dokumentacije..) stroški pogojeni s samostojnim oglaševanjem in prodajo pa tudi niso zanemarljivi.

Druga možnost, izbira dobrega nepremičninskega posrednika (družbe), bo za vas opravljala delo načrtovanja ogledov in stika s strankami ter vam jamčila zakonsko pravilen postopek prenosa lastništva na nepremičnini. Prizadevala se bo v čim krajšem času realizirati vašo željo pri prodaji oziroma nakupu nepremičnine, za kar boste morali odšteti približno 2 % pogodbene vrednosti nepremičnine. Na ta način boste prihranili veliko časa in živcev.

Kot nepremičninska družba vam torej ne priporočamo tveganja samostojne prodaje, oziroma nakupa nepremičnine.

Vpišite ponudbo za posredovanje - nakup ali prodajo nepremičnine.
NEPREMIČNINE KOČEVJE d.o.o. Trg zbora odposlancev 12 c, 1300 Kočevje Tel:01 89 31 483 Gsm:041/698-697 Email:info@nepremicnine-kocevje.si Www:www.nepremicnine-kocevje.si

Imetniki licence izdane pri: Ministrstvu za okolje, prostor in energijo.

Vpisani v imenik nepremičninskih posrednikov št. 0174201717